Riool ontstoppen Heerlen

Een rioolontstopping in Heerlen doen wij graag voor u!

Zelf een riool ontstoppen klinkt niet zo aantrekkelijk, ook al zijn er meer dan genoeg huis-tuin-en-keukenmiddelen beschikbaar. Bovendien weet u nooit zeker of het u gaat lukken. Wilt u absolute zekerheid, dan moet u voor de diensten van onze rioolvakman kiezen. Iedere dag lost hij rioolproblemen vakkundig op in Heerlen en omgeving!

Riolering ontstoppen - Zó gaat onze expert te werk

Een verenmachine of een hogedrukspuit: natuurlijk zou u deze gereedschappen ook in een bouwmarkt kunnen kopen, maar die van onze expert zijn veel efficiënter en krachtiger. Het vuil in uw leidingen wordt in no-time weggeschuurd of weggespoten. Het opgeloste vuil spoelt meteen weg. Klaar is Kees!

Hoe ontstaat de blokkade in uw riool?

Helaas kan een blokkade in de riolering op verschillende manieren ontstaan. Gelukkig weten onze specialisten met elke oorzaak wel raad. Zij hebben altijd het juiste gereedschap bij voor het opsporen en oplossen van blokkades in de volgende gevallen:

  1. Resten van een bepaald materiaal hebben zich door dagelijks gebruik van het sanitair opgehoopt.
  2. In de hoofdleiding zit een blokkade, waardoor meerdere afvoeren niets meer doorlaten.
  3. Een voorwerp is (per ongeluk) in een sanitaire voorziening beland.
  4. Boomwortels kunnen door de leidingen groeien. Op een gegeven moment ontstaat er een dicht wortelgordijn dat de doorgang van allerlei soorten resten belemmert.
  5. Door (gemeentelijke) rioolwerkzaamheden zijn er leidingen verschoven of gebroken.
  6. Het rioolstelsel kan verzakt zijn, waardoor de leidingen niet meer goed op elkaar aansluiten. Al het vuil blijft dan tussen de buizen steken.
  7. Door een verkeerd aangelegd riool heeft u vaker last van verstoppingen.
Onze expert kan grotere rioolproblemen aan het licht brengen met behulp van een rioolcamera. Deze wordt via uw toilet dieper in de riolering geleid. De specialist kan de camera volgen op een monitor. Voor een inspectie plaatsvindt, zal de specialist altijd eerst om uw toestemming vragen. Het is namelijk zo dat een inspectie extra kosten met zich meebrengt en we kunnen ons voorstellen dat u daarom eerst goed wilt ingelicht worden.

Kosten rioolontstopping Heerlen

Hoe bepaalt onze expert de kosten voor het ontstoppen van uw riool? Hij moet eerst weten wat de blokkade veroorzaakt. Want hoe hardnekkiger de blokkade, hoe meer tijd en middelen nodig zullen zijn om deze te verwijderen. Natuurlijk mag u ons van tevoren bellen voor een prijsopgave. Onze expert staat u graag te woord.

Meer diensten afnemen? Alles is mogelijk.

Het ontstoppen van het riool behoort tot ons standaard takenpakket. Maar wist u ook dat wij uw leidingen ook periodiek kunnen reinigen en inspecteren? De kans op (nieuwe) verstoppingen wordt dan sterk verkleind. U sluit een onderhoudscontract met ons af dat geheel op uw wensen en uw budget wordt afgestemd. Onze specialist staat al klaar voor al uw vragen!

Uw riolering ontstoppen in Heerlen? Bel ons nu.

U wilt een afspraak maken of alvast een prijsopgave ontvangen? Toets dan nu ons nummer in. U krijgt rechtstreeks contact met een betrouwbare vakman uit Heerlen. Heeft u nog vragen over onze dienst? Of bent u juist benieuwd naar onze andere diensten op het gebied van riolering? Wij bieden een breed servicepakket, dus neem gerust contact op!

Riool ontstoppen Heerlen?

Wij staan 24/7 voor u klaar!