Wc ontstoppen Heerlen

Uw behoefte nog doen op een wc die niet meer doorspoelt? Daar moet u niet aan denken! Als het water terugkomt en er resten komen bovendrijven, dan zit er nog maar één ding op: uw wc ontstoppen. Natuurlijk is dit geen fris werk, bovendien heeft u misschien ook niet het juiste gereedschap in huis? Gelukkig is onze monteur uit Heerlen goed voorbereid. Hij wacht al op uw belletje!

Wc ontstopping: eenmalig of regelmatig

Bij een eenmalige verstopping gaat het om een ophoping van resten in de wc. Bijvoorbeeld omdat u eens een teveel aan wc-papier heeft gebruikt of resten van jus door wc heeft proberen te spoelen. Dit soort blokkades kennen verder geen andere oorzaken en kunnen meestal al binnen een uur worden opgelost.

Als er in uw wc regelmatig een blokkade optreedt, dan kan er iets ernstigers aan de hand zijn met uw riolering. Dieper ondergronds kan er bijvoorbeeld wortelgroei in uw leidingen zijn opgetreden. Bij rioolverzakking kunnen uw leidingen zelfs verschuiven en breken. De resten blijven dan tussen de leidingen steken en hopen zich verder op tot er helemaal niets meer door kan.

Hoe ontstopt onze expert uw wc?

Het kan zijn dat uw wc eerst gedemonteerd moet worden. De specialist doet dit om beter bij de blokkade te kunnen komen. Uiteraard zal hij na de ingreep de wc ook weer netjes monteren en de werkplek even schoonmaken. Maar met welk gereedschap kan hij uw wc ontstoppen?

1. Met een frees
De frees wordt zo afgesteld dat deze de leidingen niet kan beschadigen tijdens het frezen. Het vuil wordt door de frees fijngemaakt. Een keer doorspoelen en het vuil kan meteen worden afgevoerd.

2. Met een hogedrukreiniger
Met waterdruk kan het vuil in uw afvoer worden weggespoten. Ook dan kunt u gerust zijn: het hogedrukapparaat wordt zo afgesteld dat uw leidingen niet bekrast kunnen worden. Door het water kan het vuil ook zo worden afgevoerd.

3. Met een ontstoppingsveer
Hoe kan uw wc ontstopt worden zonder schade? Met een ontstoppingsveer kunt u namelijk behoorlijk wat krassen in de pot veroorzaken. De veer kan ook uitschieten en een leiding doorboren. Gelukkig weet onze specialist precies hoe de veer op een veilige en efficiënte manier gebruikt moet worden.

Kosten wc ontstoppen Heerlen

Onze expert rekent altijd een eerlijke prijs voor zijn werkzaamheden. U krijgt vooraf te horen wat de ingreep precies gaat kosten. Houd er wel rekening mee dat er onverwachte werkzaamheden kunnen optreden, zeker als uw blokkade door een groter rioolprobleem wordt veroorzaakt. Onze expert moet daarom altijd rekening houden met de volgende punten bij het bepalen van de prijs:

  • Wat veroorzaakt de blokkade?
  • Hoe hardnekkig is deze blokkade? Kost het veel tijd om deze te verwijderen?
  • Met welk gereedschap kan de blokkade snel en zonder schade verwijderd worden?
  • Hoe diep zit de blokkade? Is een inspectie met camera nodig?
  • Hoeveel tijd zal het ontstoppen in beslag nemen?

Snel een wc ontstopping nodig? Toets dan ons nummer in.

Nog een dag met een geblokkeerde wc? Daar wilt u absoluut niet aan denken! Onze rioolvakman in Heerlen lost dit probleem graag voor u op. Bel ons nummer voor een afspraak, dan komt hij zo spoedig mogelijk naar uw adres. Al onze deskundigen kunnen 365 dagen per jaar opgeroepen worden voor een snelle wc ontstopping!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!